JellyPages.com

Google+ Badge

grab me!!

Wednesday, September 5, 2012

ijal tunang

owhhh!!! sedih + happy sgt sebab akhirnye ijal tunang jgk dgn jejaka hati iaitu aiman tak kesah.
hahahah...
meriah majlis ijal.. mcm nk nikah pong ada..
hahaha..


besa la kami klo dh begambo..
bingit rumah!! hahaha
yg bwh 2 anak2 dara ak..beso2 dh budak2 ni..

ni la ijal..cantek kn die..
dan jugak gamba bersama family dan keluarga

yaaaa!! pasukan sorak ijal yg sgt excited!!
atok bersama cucu2
dan KAMI budak kaca mata..

nahh!! ni ak jumpe mse nk msuk gmbo..ank2 dara ni pnye keje..
huish begambo je ye korang!!

alhamdulillah majlis bejalan dgn sempurna even kol 7mlm blakout plus xda air!!??
nasib la mandi kt umah k.bib..huhuhu
semoga ijal dan aiman cepat2 kawin pulak pas ni..
tok ejal ak sedih benarnye.. t ko dh kawin mesti xdpt sembang2 mcm skunk.. 
nk kua sme2 ke.. wat keje gile same2.. uishh!!
wuaaaaa!!!
 dan buat aiman x kesah welcome bro..
harap ko boleh la masuk famly yg heboh lg heboh dri jom2 heboh 2..
yang penting korg bahagia selamanya hingga ke hujung nafas.. insyallah..

p/s:: sedisedihsedih (aku bila nih)

aidilfitri

salam lebaran semua..
dh nk abes raya bru nk masuk entry ni..
raya thn ni bes sbb sume ad!!!
yeaaaa....
berkumpul ramai2..sonotnye..
yg lg bes bila dpt duit raya!!!!
 tp dlm sonot ad duka jgk..
 semoga semua akan baek2 saja..
insyallah..
 jom layan pic raya..
ak pn xtaw asal mood tgkp gmbr slow taun  ni..


sgt bz sampai nk amek gambosalam2 pn xdok..
ni jela yg ad..huhuh..sodehnye...

pas 2 ak dh bosan sgt ak pn snap la pic ayyad..
hahaha.. gini le jdnye!!


nasib la ayyad ye..hahaha..
nasib chumel!



The 13th

assalamulaikum w.b.t.. :)
owhhh!! sungguh lama tidak menjenguk rumah yg sudah bersarang nih..
suhhh!! tikus lipas pijat bagai!!

alhamdulillah dlm bulan 8 & 9 ni byk cerita  yg best nk dikongsi..
ok!! 1st thing ialah the new one yg dinanti-nanti..
cucu mak yg ke-13
wahhhh!!! alhamdulillah.. cucu mak semakin bertambah dan bertambah lagi..
atam sudah menjadi ayah!! 
alaaa yg baru kawin thn lepas 2..
klo korg ad bce entry yg lepas2 mesti taw..huhuhu..
alhamdulillah k.shima selamat melahirkan putera sulung mereka pada 
8.8.2012
uishh!! pandai pilih date ye?

maka diberi nama 
muhammad rayyan muayyad b. harman
hahaha.. pendeknye  nama ko tam!!

untuk baby rayyan.. welcome dear..
semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya didunia dan akhirat
serta x lupa selamat menghadap acu kamu yg mcm singa nih..
hahahaha..
acu marah tanda sayang..