JellyPages.com

Google+ Badge

grab me!!

Wednesday, May 22, 2013

konvo


alhamdulillah..
setelah setahun graduate, barula nk merasa konvo..
insyallah 22.june.2013 ni ak dan rakan2 sperjuangan akan berjumpa
kembali untuk sesi mengambil diploma..
wahhh!! bangga ko..even dip je..
alhamdulillah..merasa gak sarung jubah ngan topi popese tu..hahaha...
semoga semuanya akan selamat..
insyallah xda apa2 atam, k.shima ngan mak akn dtg majlis konvo ak nnti..
huhuhuh...
semoga semuanya bjalan lancar...
amin..

Monday, May 20, 2013

muhammad dani illyas

memperkenalkan 
anak sedara ke-14 saya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
adik umar qhaliff yang nakal ni...
jd abang dh uma.... 


assalamualaikum semua...
nama saye dani...
saye dh bambam..

p/s::: sonok ,melayan  anak2 buah yg maha hebat kerenahnye..huhuhu

selamat berbahagia ijal...

ok!! skakng cite pasal ijal a.k.a nazira..
my bestie cousin.. dah kawen pongg!!!!
wuuaaaaaaa...sedih cmpur gembira sbb ad gak org nk ko ye??
wakakakakaka... (n_n)

ijal kawin bulan 3 ari 2...
dh basi pn ak bru nk update entry ni..hahahha
 majlisnye sangat la meriah...
kalo nk cerita x abes lah mlm ni..
lenguh tangan..
cuma ak ringkaskan saja ceritanya ya...
sabtu::
-pagi-- bacaan yassin dan qasidah daripada murid2 maahad ( xingat la)
- petang-- akad nikah
-malam-- berzanji, akikah dan cukur jambul dani,ayyad dan dania..
ahad::
majlis bersanding...

so enjoy a few pic yg bes sepanjang majlis berlangsung

take a snap before outdoor photoshoot..

masa photoshoot
kami kan dayang duyung dugung terhangat..lalalaaa

si gadis bergambar (tudung pink depan skali mak orang!!)

selesai majlis akad nikah
H.A.L.A.L
hahahaha


dah abes photoshoot..
amek gambar kenang kenangan...

mereka memeriahkan majlis..

photo booth ini khas untuk mu iajll
walaupun kalut dengan space alhamdulillah jd jugak akhirnya..
huhuhuh..

anak, menantu, cucu halim dan faridah a.k.a
family sayaaa...hahahah

p/s::: ijal semoga ko tabah mengharungi liku2 rumah tangga tanpa lif..
semoga menjadi isteri yg solehah dan mama yg penyayang untuk ank2 ko nanti..
insyallah...

selamat hari ibu semuaaaaaaaaaa....

assalamualaikum semua...
huarrrghhhh!!! lamanye x update blog!!!
malam ni nk update mcm2 cerita!! weeehuhu...
1st of all nk wish HAPPY MOTHERS DAY
atau dalam bahasa banjarnye SELAMAT HARI UMAK..laaala...
denagn bangganya nk wish untuk insan2 tersayang yang menjadi mak secara tak langsung menambahkan kemeriahan kami sekeluarga..
1- mak (puan faridah bt jamhari)
2- mak tok (hjh.rogayah)
3- ibu (wahyuna bt jamhari)
4-  wan cik (wahnani bt jamhari)
5- wan cu (hamishah bt jamhari)
6- mama ibu ( kurnia hanim a.k.a along super)
7- mak lang etot ( halimah halim a.k.a k.tie)
8- mama ( habibah halim a.k.a ateh)
9- ibu (delima sura a.k.a yong)
10- mummy (nadatul hashima a.k.a k.shima)
11- mama ati (izati a.k.a cik atie)
  
mereka adalah super mak dalam family kami... semoga allah memberi rahmat dan kesihatan yg baik untuk anda semua terutama sekali untuk mak tersayang..tabah mendidik anak2 anda yg maha dahsat kerenahnye..weeeee...(semua sayang pn..hehehe)

so malam tadi 19.05.2013 kami sepupu sepapat merangkap adik beradik dunia akhirat sepakat celebrate hari ibu untuk insan2 istimewa diatas termasuklah atok james..kikkiki..
sayangnya ibu, k.yong n c.ati xda mlm tuu...

kek khas ditempah dari concorde hotel..
banana chocolate cake

mak dan anak2 perempuannye...huhuhuh

ni la keluarga BAHAGIA saya..

p/s::: luv u all.. muahmuahmuahhhh!!!